Woocommerce webshopoknak

Bízd ránk Woocommerce webshopodat a megépítéstől egészen az optimalizálásig!

Megnöveljük a profitodat!

Csökkentjük a hirdetési költségeket

Gyakori hiba, mikor valaki többet költ hirdetésre, hogy többet vásároljanak. Mi ehelyett a hirdetés eredményességére koncentrálunk, hogy a megfelelő forgalmat hozzuka kliensünk oldalára, így kevesebb pénzből nagyobb eredményt érünk el.

Megnöveljük a konveriós arányt

Egy átlagos webshop konverziós aránya 0-2%. A megfelelő eszközökkel (és forgalommal) akár az 5%-os konverziós arány is elérhető, ami sokszor a különbséget jelentheti a stagnáló- és a masszívan profitábilis webhop között.

Ügyfélápolási rendszereket építünk

Egy webshop folyamatos versenyfutásban lesz az idővel, hogy minden hónapban kitermelje a szükséges bevételt egészen addig, ameddig nincsen automatizálva az ügyfélápolás, hogy így visszatérjenek vásárolni, vagy ajánljanak másoknak.

Woomarketing gyakori megoldások

ELHAGYOTT KOSÁR VISSZASZERZÉS

A vásárlások nagy részét félbehagyják az emberek. Egy kutatás szerint átlagosan a kosarak 69%-át hagyják el az emberek. A képen látható, hogy ezek miért nem végződnek vásárlással.

A vásárlások nagy részét félbehagyják az emberek. Egy kutatás szerint átlagosan a kosarak 69%-át hagyják el az emberek.

TUDTAD?

A megfelelő marketing megoldással az elhagyott kosarak több, mint 40%-át vissza lehet szerezni.

Egyetlen automatikus emlékeztető is képes akár 20%-al növelni egy webshop árbevételét az elhagyott kosárak utánkövetésével.

WEBOLDAL GYORSÍTÁS

A mai világban rendkívül fontos, hogy a weboldal gyorsan betöltődjön, hiszen mindenkinek több böngészőablak is nyitva van, és a mobilon böngészők sem várnak. A képen látható egy weboldal optimalizálása előtte és utána.

A mai világban rendkívül fontos, hogy a weboldal gyorsan betöltődjön, hiszen mindenkinek több böngészőablak is nyitva van, és a mobilon böngészők sem várnak.

TUDTAD?

A látogatók 51%-a elvárja, hogy egy oldal 2 másodpercnél gyorsabban töltődjön be, és elhagyja az oldalt, ha 3 másodpercnél többet kell várnia.

Egy 1 másodperces késés az oldal betöltésében 7%-os esést jelenthet a konverziókban - ez sok profitábilis vállalkozást dönthet mínuszba.

WOOCOMMERCE WEBSHOP ÉPÍTÉSE

KOMPLETT WEBSHOP MARKETING

5 KÉRDÉS, AMIT ÉRDEMES MEGKÉRDEZNed A MARKETINGESedtől

A megfelelő ügyfélszolgálat sajnos túl sok ügynökségnél és szabadúszónál egy elveszett tudásnak számít. Mi kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a beérkező kérések/kérdések gyorsan és pontosan meg legyenek válaszolva, biztosítva az 5 csillagos ügyfélélményt. Mi magunk is sokszor tapasztaltuk, hogy mennyire zavaró napokat várni egy e-mail megválaszolására, vagy szembesülni azzal, hogy “még valakivel egyeztetnie kell” a munkát végzőnek. Kicsi, de az ügyfélélmény mellett 100%-osan elkötelezett ügynökségként különösen büszkék vagyunk arra, hogy a klienseinkkel folyamatos és közvetlen kapcsolatban legyünk Skype-on, telefonon, e-mailen, személyesen, vagy az ügyfél által megválasztott csatornán.

Megbízóként muszáj felismerned azt, hogy hiába épített kiváló weboldalt egy ügynökség/szabadúszó egy másik területen működő vállalkozásnak, ez nem biztosíték arra, hogy neked is ugyanilyen munkát tudnak szállítani. Mi azt tapasztaljuk, hogy a marketingkivitelezést végzőnek valóban értenie kell az adott piac működését, egy bizonyos szakmai tapasztalatra biztosan szükség van. Ráadásul sokan szó szerint mindent kínálnak keresőoptimalizálástól szövegíráson keresztül a hirdetéskezelésig, és persze egy kis grafikai tervezést is elvállalnak. Az esetek többségében ilyenkor a megrendelő valami olyat kap, ami a szerződés feltételeinek megfelel ugyan, de messze van egy kiváló megoldástól. A WooMarketing ezért koncentrál csak bizonyos szoftverre és válogatott feladatokra, és mondunk nemet más jellegű feladatokra.

Nagyon sok esetben tapasztaltuk, hogy a marketinges ért egy bizonyos szoftver használatához, és bár messze nem az a legjobb megoldás a kliens számára, mégis erre beszéli rá a vásárlót. Rendszeres, hogy ilyenkor a kliens utólag jön rá, hogy bizonyos fontos funkciók hiányoznak az oldalból, és/vagy annyira nehéz az adott szoftver kezelése, hogy lényegében “túszul ejtette” a vállalkozását egy marketinges, hiszen nélküle nem is lehet üzemeltetni az oldalt, a legkisebb változtatáshoz is segítség szükséges. A WooMarketing az aktuálisan legfejlettebb szoftverrel dolgozik, és mindig készek vagyunk új dolgokat tanulni – ha az idő múlásával kiemelkedik egy új megoldás, ami jobb a korábbiaknál, mi leszünk az elsők, akik aktívan használják.

Sok ügynökség csinálja azt, hogy 3-4 remek oldalt összeraknak, hogy portfólióként mutathassák meg a klienseknek – de az, amit a klienseknek szállítanak a valóságban, sokkal alacsonyabb minőségű, és erről könnyű meggyőződnöd. Arról nem beszélve, hogy az, hogy egy oldal jól néz ki, nem jelenti azt, hogy vásárlásokat is generál a vállalkozás tulajdonosának. Mondjuk ki: sok esetben a piacon arra törekednek, hogy egy szerződés minden pontja minimális erőbefektetéssel legyen kipipálva, és le lehessen zárni a projectet. A WooMarketing-nél arra törekszünk, hogy minden oldal a maximális üzleti eredményeket hozza a kliens számára (még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy időnként nincs lehetőség csilli-villi designnal előállni). Továbbá minden oldalelem/aloldal/marketingeszköz részletesen elmagyarázásra kerül, hogy teljesen tiszta legyen, hogy miért pont az adott megoldást választottuk.

Az egyik legegyszerűbb mód eldönteni, hogy az igényesség kitart-e a szerződés aláírása után is, ha ön ellenőrzi, hogy az ügynökség “megcsinálta-e a házi feladatát”, és felkészülten érkezett-e a beszélgetésre. Sok esetben fog teljesen üres, kérdő tekinteteket kapni válaszként arra a kérdésre, hogy vajon van-e elképzelésük arról a munkáról, amit kivitelezni készülnek. Biztosíthatjuk róla, hogy a WooMarketing-nél kész javaslatokkal, példákkal és magyarázatokkal várjuk önt, már az első megbeszéléskor is.

Töltsd le esettanulmányUNKAT!

Ebben az ebookban bemutatunk egy projektet, amiben egy kliensünk egy Woocommerce webshoppal indult el 500.000 Ft tőkével, és 5 hónappal később már 350.000 Ft profitot termelt a vállalkozása.

Kérdésed van?

Kapcsolat

EGYÉB INFORMÁCIÓK

BEAUTYMARKETING.HU

SZÉPSÉGSZALON WEBOLDAL KÉSZÍTÉSE

Minden esetben  olyan weboldalt készítünk, ami kiemeli az előnyöket, bemutatja a szolgáltatásokat, és segíti, hogy a látogató meglátogassa a szalont. 

Az oldalaink mind megfelelnek a GDPR és egyéb jogi szabályoknak, így nyugodt lehet a weboldallal kapcsolatban. 

LÁTOGATÓK ÉS ÉRDEKLŐDŐK SZERZÉSE

Facebook és Google hirdetésekkel, valamint a keresőben való megjelenés segítségével biztosítjuk, hogy mindig vannak új érdeklődők, így feltöltve a naptárat. 

Külön gondot fordítunk arra, hogy a korábbi vendégek is visszajárjanak, erre automatikus rendszereket is készítünk, és az év során exkluzív kampányokkal is készülünk a lassabb hónapokra.

 

ONLINE FOGLALÁS ÉS EMLÉKEZETŐK

A legtöbb vásárló NEM akar telefonon időpontot foglalni. Sokan amiatt halogatnak hetekig, mert nem akarják az időpontot egyezetni, és a szalonoktól is rengeteg munkát igényel csak a telefonra figyelés. 

Erre kínál biztos megoldást az online foglalás, ahol mindenki önállóan tudja kinézni az időpontját, a rendszer automatikusan felkínálja a szabad lehetőségeket, majd emlékeztetőt küld, hogy minimális legyen az elfelejtett alkalmak száma.